Minulla on roolipelihahmo, jonka suvun tunnus on sinisellä taustalla valkoinen (tai hopeinen) siipipari ja valkoinen ympyrä niiden keskellä.
Päädyin heraldiselle sivulle tutkimaan mitä ne mahtavat tarkoittaa.
Sininen väri symbolisoi "totuutta" ja "uskollisuutta". Valkoinen tai hopea puolestaan "rauhaa" ja "rehellisyyttä" tai "avoimuutta".
Siipipari tarkoittaa "nopeutta" tai "sukkeluutta" ja sekä "suojaa". Valkoinen ympyrä on puolestaan "anteliaisuus", "jalomielisyys" tai "suurpiirteisyys".
Ah: suvun tunnus on sininen yksisarvinen, joka puolestaan edustaa "äärimmäistä urheutta", sekä "hyveellisyyttä" ja "voimaa".
Sanon, että lol.
 

Voisin avata vastapuolen sukuvaakunan. Heillä on myös siipipari, mutta keskellä on salmiakkikuvio, mutta kuviot ovat kultaiset ja taustaväri punainen.
Kulta kertoo henkisestä ylemmyydestä (okei, käyhän tuo) ja punainen marttyyriudesta tai sotilaallisesta voimasta ja jalomielisyydestä (ei kyllä sovi kuvaan, he ovat kauppiaita).
Siipipari tulikin selitettyä: nopeutta ja sukkeluutta. Neliönmuotoiset kuviot puolestaan "muuttumattomuudesta", "uskollisuudesta" tai "pysyvyydestä".
Suvuntunnus on lohikäärme: urhoollinen aarteen puollustaja," urhoollisuutta" ja "suojaa".

Selitykset kaivoin täältä.