Minulle herää kysymys... Milloin kirjoitin tänne viimeksi? On siitä nyt jonkin verta. Ainakin kuukausi, pari, kuusi. No, mikäs siinä.

Ei, enpäs jaksakkaan kirjoittaa tähän elämänkertaani. Haluan kirjoittaa tarinaa, joka on muhinut päässäni raakaversiona hetken aikaa. Seuraava tekstinpätkän on Hetalian fanfictionio. Varoitus on annettu.

---

Joukko miehiä ratsasti pitkin alkeellista metsätietä tarkoituksenaan päästä seuraavaan rannikkokaupunkiin ja sieltä sitten Itämeren yli Tukholmaan. Kuningas ratsasti turvallisesti joukkion keskellä isolla ruunikolla. Kuninkaan vieressä ratsasti pitkä vakavailmeinen mies, jonka lyhyet vaaleat hiukset sojottivat ylöspäin. Miehen merensiniset silmät tuntuivat tuijottavilta silmälasien takana ja muut tuntuivat välttelevän hänelle puhumista. Kuningas kyllä huomautti välillä mäntymetsästä ja maisemasta ylipäätään muutaman kerran, mutta Bernald nyökkäsi tai mutisi muutaman lyhyen sanan ruotsiksi.

"Kuka teistä on kuningas?" tielle ilmestynyt nainen kysyi. Bernald räpäytti silmiään hämmästyneenä. Ensimmäiset ratsastajat vetäisivät suitsista kiroillen hevosten aukoessa suutaan vedon voimasta. Heikkohermoisemmat ratsut pyörittelivät silmiään ja nostelivat jalkojaan.
"Sinä pikku..." yksi miehistä veti miekkaansa huotrasta. Kuningas kuitenkin nosti kätensä ja pudisti päätänsä ja mies tyytyi painamaan miekan takaisin perille.
"Oletko sinä kuningas?" nainen kysyi väännellen käsiään hermostuneena kohdistaen sanansa sattumalta oikealle henkilölle. Bernald tarkasteli naista hämmentyneenä. Nainen oli kaunis, kyllä, vaikkakin laihan puoleinen. Miehestä tuntui, että nainen -- ehei, nuori tyttö, ehkä kuusitoistavuotias tai jopa neljätoistavuotias -- olisi kauniimpi pyöreämpänä. Tytön pitkät hiekanvaaleat hiuset oli jätetty vapaaksi ja hänellä oli päässä kanervasta tehty seppele. Tytöllä oli yllä valkea pitkähihainen mekko, joka ei juuri povea korostanut. Yhdestä asiasta Bernald oli kuitenkin varma. Tyttö oli kaunein nainen mitä hän oli nähnyt.

"Olen", kuningas vastasi. Tyttö niiasi kevyesti nostaen hieman helmaa paljastan paljaat varpaat."
"Haluaisin kertoa, että oli erittäin ikävää, että jaoitte minut kahtia", tyttö totesi pitäen katseensa maassa. Bernald kurtisti kulmiaan, kuten myös kuningas.
"Mitä tarkoitat?"
"Juuri sitä mitä sanoin. Oli ikävää, että jaoitte minut kahtia Venäjän kesken. Se ei ollut mukavaa."
"Oletko siis tämä maa-alue? Miksi sinua kutsutaan?"
"Fenniksi, kaiketi."
"Vai niin. Olet siis samanlainen kuin Bernald. Hän on Ruotsi", kuningas hymähti ja osoitti Bernaldia. Fenniksi kutsuttu nainen vilkaisi miestä ohimennen ja kääntyi lähteäkseen.
"Hei! Odota!" Bernald huikkasi tytölle. Tyttö kääntyi hämmästyneenä katsomaan miestä, joka ratsasti lähemmäksi. He tuijottivat hetken tosiaan, kunnes Bernald käänsi katseensa häveliäänä pois.
"Niin?"
"Haluaisitko... tulla... piiaksi talooni? Ruokapalkka ja vaateparsi puolenvuoden välein", Bernald mutisi.
"Tehdäänkö teillä päin näin tarjoukset?" tyttö kysyi kohottaen kulmiaan hämmästyneenä.
"Tuletko?"
Tyttö puri mietteliäänä huultansa ja katseli puita.
"Minne?"
"Ruotsiin. Tukholmaan."
Tyttö katseli vielä hetken puita ja hypisteli mekkon helmaa. Viimein hän käänsi katseensa Bernaldiin ja nyökkäsi.
"Tulen."

---

HA! Huijaan. Kerron tässä jotain. Äiti epäilee, että miulla ois kuumetta. No, lievää ylilämpöä, mutta tuskin niin paljon, että pääsen tai joudun jäämään kotiin. Enpä tiedä.

Enkä jaksa ajatella koulua. Tai ylipäätään mitään. Haluan vain lillua elämässä vielä hetken aikaa, ennen kuin joudun tekemään töitä. Lukio alkaa ensi syksynä. Selviän, vaikka rimaa hipoen. Selviän tästä keväästäkin, vaikken jaksa tehdä todellakaan mitään. Se on nähty muun muassa Andriaanassa.

Mutta tulikin mieleeni. Saanen esitellä
http://www.phpbbserver.com/ffaf/viewtopic.php?t=144&mforum=ffaf
Ikuisuusprojektini ystäväni kanssa. Kyseessä on parodia, jossa käytämme Harry Potterin kolmea viimeistä kirjaa juonena ja sotkemme sinne muutaman muun kirjan hahmoja. Kyllä, se on fanfiction ja crossover, joka on tarkoitettu hauskaksi luettavaksi. Lukekoon ken tahtoo.

 

Hyvää yönjatkoa.

~ Sisu