Minun pitäisi luoda "positiiviset"-kategoria vuodatukseen. Tämän hetkiset ovat vähän liian... synkkiä.

Tunnen itseni osaavaksi. Firefox kenkkuili -- jälleen kerran -- tehden tietokoneen kanssa yhteistyötä.
Ei ole ensimmäinen kerta. Viimeksi se oli riivattu elokuun puolella ja silloin mikään ei toiminut. Ei tallentanut sivuhistoriaa eikä kirjanmerkkejä, sekös ärsytti. Lopulta poistin sen ja asensin uudelleen. Mokasin silloin asetusten laitossa ja laitoin sen kysymään järjestelmänvalvojan salasanaa joka kerta, kun ohjelma avattaisiin. Ja... Se johti siihen, että kyllä tulikettu oli oletusselain, mesestä vain kaikki linkit avautuivat IE:lle.
No nyt pikkuveli asensi tälle koneelle -- jota käytän tälläkin hetkellä -- Truckmanian, tai jonkun vastaavan pelin. Firefox lakkasi toimimasta ja kieltäytyi avautumasta ollenkaan. Uudelleen käynnistäminenkään ei auttanut, joten ohjelma pois koneelta ja asennetaan uudestaan. En poistanut vielä silloin kaikkia viitteitä tulikettuun, mutta kun asennuksen jälkeen tulikettu ei toiminut, niin kaikki saivat mennä bittiavaruuteen. Siinä oli miettimistä mitä piti hakea seuraavaksi tallennettavaksi. Lackadaisy ja Valve RPG puuttuvat edelleen linkkilistasta.
Lopulta, hetken päästä, minulla oli käytössä toimmiva tulikettu. Hitto mie olen hyvä.

Historiaa pitäisi lukea, kuten myös englantia. Kirja historiasta on auki kohdasta keskiaikasen Suomen säädyt -- aatelisto oli hienoa sakkia: kunnes muuttui verovapaaksi ilman ratsupalvelusta ja perinnölliseksi.  Puoli kirjaa jäljellä, sitten muistiinpanojen luku vielä kerran läpi luettava vihkosta ja olen valmiina maanantain kokeeseen. Englanti on tiistaina koeteltavana. Pitäisi siihenkin lukea. En jaksa.

Onko minusta tulossa muka aktiiviblogittaja, phyi, ei kai. Sherlock Holmes kink meme on juuri sitä mitä sen nimi on: kieroutunut. Ja silti järkyttävän hauska välillä. Ja häpeäkseni myönnän, että ... enpäs myönnäkään mitään : D