Yo! Sisu taas täällä ja mukana on myös litra pinkkiä greippimehua ja lasi, jossa lukee "Gordon's London dry gin". Pidän tuosta lasista :'3 Siitä on mukava hörppiä jääteetä kesäisin. Nyt se saa käydä mehulasista.

Eilen liikunnassa oli uintia. Ihastuttavan pieni ryhmä, oikeasti. Parikymmentä tyttöä varmaan koko ryhmässä ja vain kahdeksan sitten lillui altaassa. Muut olivat sitten hakemassa rasteja tai sitten livistäneet muuten vain paikalta. No jaa, minä sitten siellä. Uimassa olin.
Pukuhuoneessa tuli valiteltua melko suureen ääneen sitä tilan auhtautta yhdessä muutaman muun kanssa. Suoraa huutoa siitä, että jos vieressä on yksi henkilö, sitten on sinun kaappisi ja heti perään kaappi jossa on myös käytössä ja sitä, että se toinen niistä vieressä olijoista pitää sinun syynä sitä, että tulit siihen. Prkl, niissä avaimissa pitää vain randomilla vetää yksi niistä ja toivoa parasta :b
Mutta siis. Ihanasti tilaa oli jee jee.
Uimassa oli sitten muutama kiva alkuveryttely juttu. Sitten, porukka kahtia. Neljä ja neljä. Toiset neljä pelaavat _vesipalloa_ ja jee kivaa. Siinä kesken pelin tulee ikävä kipu pohkeeseen. Ei mitään, uiskennellaan puoliraajarikkona reunalle ja kiristellään hampaita.
Pohje on edelleen kipeänä. Nyt sitä vain kävellään eteenpäin pää pystyssä selkä suorana ja venytellään tuota ilmeisesti revähtänyttä lihasta. Njam, elämäni on herkkua.

Mutta sitten jee. Yllättävää kyllä luokassa alkaa olla jonkinlainen työrauha. Ainakin muutamana päivänä on ollut. Hissantunneilla on kuitenkin paras rauha, kiitos opettajan itse järkkäämän istumajärjestyksen. Olisihan se mukavaa, että olisi kaveri vieressä, mutta neeh. Sitten tulisi hälinää ja mie en tykkää oikein.
Hissantunneista puheen ollen. Mie oon kuunnellut muutaman päivän ajan Juutuupista Jääkärimarssia. Kiitos selitysten sortokausista, Suomen venäläistämisen yrityksistä ja suomalaisten napinasta tätä vastaan. Vertauskuvat ovat hienoja asioita. Ja vielä hienompaa on leikkiä sanoilla :'3
Josta taas tuli mieleen, että kyseisellä historiantunnilla, kyseltiin mitä Iso-Britannia tuumasi kun Saksa alkoi vuonna jokin kivuta yhä ylemmäs kärkisijoille rakentamalla muun muassa laivaston.
"Iso-Britannia pelkäsi, että se menettää paikkansa pallilta" kuului suustani tässä vaiheessa ja hehahahaa, opettaja oli oikein "NYT KAIKKI VARMAAN MUISTAA TÄMÄN KOSKA TÄMÄ OLI NÄIN HAUSKASTI SANOTTU : )))))))))))" Voisiko tuon lukea siksi, että muutamat opettajat ajattelevat, että minulla on sanan säilä hallussa? Hehe, olisikin. Osaan vain värittää pulinaani kivoin liiduin.

Mutta siis. Pitäisi tehdä se Laralle suunnattu trade. Sitten ööö... No sitten olisi kaikki tradet pois alta ja voisi vain olla möllöttää. Paitsi, että mie nytkin olla möllötän.

//Yo! Muutama linkki laitettu ylös. Tsekatkaapas :3