Voin pahoin, juuri tällä hetkelleä. Johtuu varmaan siitä, että ensimmäisen ateria tänään oli kello kymmenen aikaan ja seuraava sitten joskus lähempänä puoli viittä salaatti. Ja äsken mahassa möyrii raskas ruisvoileipä paistetun kananmunan kanssa. Voin pahoin.

Mutta silti! Aivan helkkarin hyvä päivä! Kavereiden kanssa kävimme katsomassa Jyväskylän Kaupunginteatterissa My Fair Ladyn. Oikein mukavaa seurattavaa, vaikka alku kohtauksessa Miromiron ja minun päälle meinasi lentää nuorimies.... Toisaalta, en välttämättä olisi laittanut pahakseni, jos olisin saanut näyttelijän käyttämän silinterin mukaani. Se oli niin nätti... Pukuja oli ihastuttava katsoa ja wanhojen ollessa edessä, tahtoisi mielellään pienen laahuksen asuunsa. Katsotaan miten syyslomalla katsastettava puku miellyttää. Ja jos ei miellytä, sitten juoksen Jyväskylään ja Krinoliiniin ja kysyn vuokrattavaa pukua.

Sain tänään kaksi uutta vaatetta. Oikeastaan kolme tai neljä, jos huivi lasketaan erikseen. Jakkupuvun, jakkuineen housuineen ja sitten tumman paidan, jota voisi nimittää mekoksi ja siihen sopivan huivin. Jos paidasta ottaisi vähän sisään, se voisi näyttää vielä tyylikkäämmältä. Odotan ensikesää ja tilaisuutta käyttää sitä paitaa. Toisaalta, voisihan koulun joulujuhlaankin ottaa tuon tumman. Se on niin nätti...