Seuraan sivusta kuinka seitsemänkymmentä senttiä korkea valkoinen luppakorvainen koira repii kappaleiksi kuivunutta siankorvaa. Se on aika karua.... ja rentouttavaa. Ja saa korvillensa, jos iskee hampaansa vahingossa taskulamppuun, joka makaa vieressä.

Viime viikolla oli syyslomani. Matkustin Joensuuhun sinä aikana tapaamaan muutamia ihmisiä. Oli oikein muikea neljän päivän reissu. Varkaudesta Joensuuhun istuin Parsan kyydissä sylissä koiranpentu. Se oli pieni ja villainen ja sillä oli oikein pyöreät ruskeat silmät, jotka tuijottivat. Ei mikään ällöttävä tuijotus mitä näkee mopseilla.
Joensuussa tuil ensiksi pyörittyä Noljakassa(sako? en muista alueiden nimiä) ja majoituttua Laralle. Sain niskani kipeäksi sillä patjalla ja tyynyllä ja taisin herätä virallisesti muita aijemin. Sain luettua Blacksadin taidekirjan (KRRRP, KRRRP sanoo repeävä siankorva KRRRP KRRP). Asunto tuntui ahtaalta, sillä olen tottunut vanhaan maatilan päärakennukseen, jossa asuu viisi ihmistä ja tilaa on: asunnon olohuone vastasi neliöiltä minun makuuhuoneeni tilaaika varmasti. Sopu kuitenkin antaa aina sijaa ja pystyhän siellä elämään. Näin myös melkein ensimmäisen kerran elämässäni Salattuja elämiä. Eikä ollut jännää.
Jouduimme kuitenkin evakoimaan itsemme Myssyn asuntoon keskustaan, johon päädyimme pienen kiertelyn jälkeen (taidan olla huono kartturi ja ohjeiden antaja, pffft), jossa yövyin kaksi seuraavaa yötä, ihan vain käytännöllisistä syistä: vain kilometri juna-asemalle matkaa. Sinä aikana tutustuin tanssimattoilun jännittävään ja hikiseen maailmaan, sekä seurasin vierestä Prince of Persiania ja Assassin's Creedia. Ja nyt olen helvetin katkera siitä, että käytössä on hikinen Acerin läppäiri eikä kunnon konetta tai PS3.sta. Altaïr, Altaïr, miksi olet niin kusipää? ~<3

Joensuusta palattua huomasin, että isosisko oli palannut Kajaanista käymään kotona. Hällä oli hankittuna Assassin's Creed tietokoneella (ei helvetti kuinka hidas näytönpäivitys oli! hetken jälkeen nykimiseen tottui, mutta ei se esteettisesti kaunista ollut!) ja sain pelata sitä tähän päivään saakka. Ja nyt haluan hankkia PS3:sen ja siihen tuon silmäkarkin. Mutta taidan ensiksi odottaa ehkä vuoden ja sitten katsella uudestaan koneen hankkimista ja toivoa, että peli löytyy vielä jostain kaupasta.

Siskon ollessa kotona, huoneeni tila tuntuu supistuvan puolella. Tavaroita ei pitäisi olla sen enempää lattialla kuin normaalisti.

Vaatekaappini järjestys muttui, osittain äidin syystä. Pääsin mainitsemasta toissa viikolla, että vaatekaappiin olisi kiva saada rekki ja kas kummaa, viime torstaina se piti asentaa, äidin käskystä. Nyt on hameet, kauluspaidat, neuleet ja päällipaidat roikkumassa kuin sillit suolassa ja sukkalaatikolla on aivan liian pieni tila. Kirottua, kun en saa hyllyn kannattimia ruuvattua irti ja siirrettyä sitä yhtä pykälää alemmas.

Pääsin ensimmäistä kertaa hetkeen kannettavalle. Veli oli siirtänyt sen yläkertaan ja kytkenyt telkkaan kiinni. Nyt vasta kävin hakemassa sen alakertaan ja tulen pitämään sitä hallussani hetken aikaa, varmaan niin pitkälle, kunnes sisko tuo oman kannettavansa, asscreedin ja tavaransa käymään kotona.

"Where is Malik and Kadar?"
"The are gone..."
"NO. NOT DEAD."

 <3