Edessäsi on kolme kellertävänruskeaa mappia, joihin jokaisen ylälaitaan on kirjoitettu nimi tylyllä konekirjoitustekstillä. Jokainen mappi on ahdettu täyteen dokumentteja ja valokuvia.
Päällimmäisessä lukee Bellis Soirine-Masstan.

Avatussa mapissa on nippu valkoisia kirjoituskoneella täytettyjä papereita. Ensimmäisen lehden alla on kaksi muuta paperia, joista toiseen on kiinnitetty nimi "Malakai Soirine-Masstan" ja toiseen "Ganriel Soirine-Masstan".
Ensimmäiseen lehteen on niitattu kiinni valokuva pitkäkasvoisesta naisesta, joka on peittänyt osan kasvoistaan leveälierisellä hatulla, jota reunustaa musta suruhuntu. Naisen kasvoilla ei näytä koskaan koristaneen hymy: ohuet huulet ovat viivasuorat. Muutama ryppy on kuitenkin kehdannut ilmestyä vakavailmeisen naisen kasvoille silmäkulmienn ja suun ympärille. Kiinnität huomiosi hetkeksi naisen vasemman kulmakarvan yläpuolella olevaan puolikuunmutoiseen luomeen ja jatkat tietojen lukemista.

Bellis Soirine-Masstan o.s. Mezzaluna
tunnetaan myös nimellä Kirjanpitäjä
ikä 67
puoliso Malakai "Tempuntekijä" Soirine-Masstan, kuollut epämääräisissä olosuhteissa
kolmesta tiedetystä lapsesta tunnettu Ganriel Soirine-Masstan, ilmeisesti esikoinen, käyttää nimeä
Kultakurkku
omistaa suuryrityksen, CaMislaendin johtaja
Puolenkuun klaanin matriarkk
a

Varakkaasta perheestä. Kahdeksasta sisaruksesta toiseksi vanhin lapsi, vanhin tytär. Äiti kuollut isän murhaamana, isä kuollut hämärissä olosuhteissa, epäillään Bellis Soirine-Masstanin veljeä Rubus Mezzalunaa isänsä tappamisesta, ei todisteita.
Työskenteli kilpailevassa yrityksessä, Djanlanissa, nuorena. Huhujen mukaan vaihtoi työpaikkaa Djanlanin aloittaessa yhteistyön Lahko-nimisen järjestön kanssa. Valtasi CaMislaendin itselleen ja asetti sukulaisiaan muihin tärkeisiin virkoihin.
Avioitui 34-vuotiaana etniseltä taustaltaan arabialaisen Malakai Soirine-Masstanin kanssa. Huhujen mukaan järkiliitto. Malakai Soirine-Masstan tunnettu seurapiirijulkimo ja varakkaan öljyruhtinaan pikkuserkku. Omisti omia öljyosakkeita, testamentti vaimon hyväksi. Malakai Soirine-Masstanin kanssa kolme yhteistä lasta, joista ainoastaan Ganriel Soirine-Masstan julkisuudessa.
Klaaninsa kiistaton johtaja, siirtävässä valtaansa veljentyttärelleen Ambra
Vendetta Mezzalunalle.

tuntomerkit
Vasemman kulmakarvan yllä alle sentin mittainen puolenkuunmuotoinen syntymämerkki. Oikea korva puuttuu, Soirine-Masstan esiintyy julkisuudessa musta leveälierinen hattu päässä, joka peittää osittain oikean puolen kasvoista sekä korvan.
Keskiruskeat silmät, pitkänmalliset kasvot, hiustenväri luonnostaan vaaleanruskea.

Liikkuu yleensä aina jonkun sukunsa jäsenen seurassa.

huomioitavaa
Koulutettu palkkatappaja, neljännen asteen salamurhaaja, tiedetään tappaneen Lahkon jäseniä, virallisia todisteita ei löydy, "allekirjoituksena"  uhrin rinnalle jätetty lappu, johon on kirjoitettu kulut, vero ja lopullinen summa. Perheellistyttyä ja vanhettua ei enää aktiivinen, eläköitynyt(?).
Vahvuuksina strateginen älykkyys, nopeus ja tarkka-ampujan näkö.
Heikkoisina fyysinen heikkous, kestävyyden aleneminen.

Vaarallisuusaste 9/10.

 

//On muuten paska tiedostelupalve, kun ei saa lasten nimiä selville.