KÄYTETÄÄN KAPSIA LIIAKSIKIN HUOHKAAHAHHAA. Nii, siinä se.

Piiiktkän tauon jälkeen päädymme takaisin Sisun blogiseen. Sellaisen kolmen kuukauden tauon jälkeen? Mutta EI SE HAITTAA. Hän on täällä tänään, entistä ehompana ja noin kolme kuukautta vanhempana. En nyt tiedä onko sitä elämänkokemusta tullut matkaan. Eeeen taida uskoa että on.

Mutta muutama päivä sitten on tullut tavattua eräs ihminen. Cave Canemista (josta mie tajusin, että se voisi olla latinaa ja tarkoittaa "varokaa koiraa", enmäätiiä). Hänen nimensä on KauhuKakara. Vallan loistava persoona. Vaikka en tunnekkaan kokonaan kaveria niin toivottavasti vielä tulen tuntemaan. Toivottavasti voisin tavata jossain miitissä ihan livenä.

Mutta koulupäivä meni kuten tavallista. Kasiäf luokkalaiset pakkautuvat sanomalehti pöydän ympärille keskustelemaan. Muu porukka menee notkumaan katselemaan kaiteen yli avautuvaa pudotusta (ja ison pudotus näin btw. on. Kakkosesta "kellariin" eli ruokalan aulaan.)
Terveystiedonmaikka saapuu paikalle ja luokassa kuunnellaan jonkun seurakunnanjäsenen aamunavaus. Seuraavaksi saamme kuulla vanhalta täti-ihmiseltä seksuaalivalistusta ja näpytellään tekstiviestiä selonteko. Mahtavaa, kännykästä loppui akku. Ei se mitään, pitää  siis selvitä ämpärin kellolla.

Sitten aateekoota! Vau! Siitä opettajasta on tulossa yhä enemmän ihminen! Ensimmäisillä tunneilla se oli "tehkää näin ja näin ja sitten näin ja sen jälkeen >8|||" nyt se on "tehkää näin ja näin ja sen jälkeen >8))))" enemmän tuota.
Herran nimi on "Pätkä" koska on lyhyt. Voisi soluttautua lukiolaisten joukkoon. Nuorekas ;> Ei uskoisi että on kahden lapsen isä ja kolmekymmen vuotias. Nii, se lempini on varmaan vain minun ja Ullan käytössä. Tuskin yleistyy.
Nii, Pätkä selitti Powerpoint esitelästä että tehdään näillä tunneilla valmiiksi ja seuraavalla esitetään. Selitän Karolle että "entä jos sitä vaan jatkaa ja jatkaa ja jatkaa" pyörittäen samalla sormiaan. Pätkä kääntää katseensa meidän suuntaan ja kysyy "Onko jollain sanottavaa?" mie käännän pääni sen suuntaan ja totean nopeasti "Ei mitään : )))))"
Mutta se on melkein piru mieheksi. Astelee oikeasti niin hiljaa siellä tietokoneitten luota toiselle. Kohta ilmestyy miun selän taakse ja katsoo sitä PowePoint esitelmää.
"Ja minä luulin, että se sinun esitelmäsi oli valmis."
"Ei tää ollut, kun mie mietin, että tähän piti sitten jotain lisätä, mutta unohdin sen."
"Okei, sitten minä lähden tästä pois." Pätkä peruuttaa ja kompastuu melkein pulpettii. Oikeasti siitä on tullut rennompi eikä enää niin käskevän oloinen ja luontansa pois työntävä. Vai johtuuko se minusta?

Historiaa, ei mitään. Se sijainen on kyllä kiva kaveri, mutta ei tunnu osaavan opettavan samalla tavalla kuin Sankila. Sääli, muuten olisi kiva juttu. Silmänruokaakin olisi.

Englannintunnin alussa riehuntaa. Yleistä riehumista. Venlan vihkoon tulee piirrettyä kuva. Ihan kivan näköinen siitä tuli. Sitten siinä vaan jutellaan ja nauretaan ja minä keikun tuolilla ja sitten nii. Ei se mitään.

Matikantunnilla oli jotain friikkiä peliä. Sellaista, etä kun tulee luku joka sisältää kolmosen tai on jaettavana kolmosella nii piti sanoa "OHI". Se oli pirun hankalaa pysyä mukana kun tuli 30, 31, 32... Piti laskea sormilla missä menee. Missähän kohtaa mie tipuin. Mutta neljän henkeä paineli jonnekkin 100 ja siitä ylemmäs. Mie taisin heittää Senjalle juttua, että opettaja uhkailee, kiristää ja pian lahjoo. Se on uhkaillut ja nyt lahjonut. Enää puuttuu kiristys. Mitähän sekin on sitten? Toivottavasti voidaan yrittää anoa sitä, että opettaja saataisiin vaihtaa. Vaikka Pätkään? Sitten minulla ainakin olisi kivaa.