Larsille puhuin tästä joskus. Että listaisin ihmisten hahmoja, joista heidät muistetaan tai tunnetaan.
Hetkinen, ollaanpas nyt rehellisiä: lista hahmoista, joista minä muistan heidät.
Listassa on jo kuolleita persoonia.

-

LARA.
Misery - belgianpaimenkoiran ja suden sekoitus, täysin musta. Julma tappaja, joka toi Lahkon Andriaanaan. Totta kai Missi pitää muistaa ja mainita. Sääli vain, että taitaa olla unohtunut.
Piklo - seropi, en muista tarkemmin, valkoruskea. Lihava, lepposa ja afuelilainen. Taitaa olla ensimmäinen hahmo ja kulkenut mukana alusta saakka.
Ister - läski susi. Saanut alkunsa "miksi kaikki lihavat ovat muka leppoisia" -kysymyksestä. Lienee tunnetuin, ja jos Laran hahmoja pitäisi nimetä, tämä paskiainen olisi ykkösenä.

TUCCI
Fealicy - Feta, mummo, tohveli. Afuelin alfa. Pieni, suurperheen äiti, ylivilkas, afuelilainen. En muuta osaa sanoa.
Kisyeth - jokinsekoitus, täysin musta, jaloissa jotkin metallisuojukset ja kaulapanta. Ensimmäinen käännytetty. Neljän pennun emo ja isoäiti ties kuinka monelle.
Nivyva - Befalaksen alfa, entinen lahkolainen, nyt kristitty - siinä ei lopulta ole mitään logiikkaa, oikeasti.
Flenje - Kisyethin tyttärentyttärenpoika tai tyttärenpojanpoika. Harakaksi kutsuttu, lahkolainen, friikkisilmä, ei mikään kiva tapaus.

SYKOMORI
Veronique - Kostaja, Valkosilmä, Metallikoipi, Puolikuu, syy verikostoon. Jättiläiskoira.
Rubus - Puolikuulainen, Arpiperse, sokeutettu jättiläinen,
Harha - hullu, albiino, susi, toinen silmä puhki :D
Byron - kehitysvammainen huippuälykkö, iso ja punaruskea. Masentunut ameeba.
Maedi - okei, sillä oli jokin huomattavasti pidempi nimi, mutta minä en jaksa sitä muistaa. Lohikäärme, muodonmuuttaja ja kiero paskiainen.
ylipäätänsä mikä tahansa kyborgi/muutatio/rampautunut hahmo - koska se vain on niin... Mys.<3

MAYA
ai saakeli, nyt meni vaikeaan kohtaan, koska siis, niinku, oikeasti.
Vega - Tikari, puolisilmä, Fioren sisar. Ei, en osaa sanoa muuta.
Arthur - Aussi, pirteä, pieni, ärsyttävä. Piklon ja Fetan kaveri. Terrieri.
Dacre - puolisusi, sinivalkoinen, äitinsä vihaama, yeah. Semmonen, äpärä. Onko tämäkin ovela paskiainen?

MIROCCHI
Aurora - oliko se Aurora? Tämä oli jonkin ensimmäisessä persoonassa kirjoitetun tarinan päähenkilö. Joku, joka kävi suihkussa, avasi radion ja tuijotti ulos keittiön ikkunasta. Hm.

TERAUCHI
Oookei, taas jotain, josta en voi nimetä. Koska hän piirtää vain nimettömiä persoonia -- siis, niitä joita olen nähnyt, ei ole esitelty. Mutta muistan parin kolmen vuoden takaa Fullmetal Alchemist OC-homonculuksen, joka oli jokin heikkous, mutta ei synti suoraan.

LURKKIJA
Jonatan - Vaikka Lurkilta syntyy melkein joka päivä uusia hahmoja, uusia ideoita, uusia juonirunkoja ja tarinan rakenteita, Jonatan on jotain, mikä vain pitää yhdistää heti Lurkkiin. Nuori haltiakorvainen, kultahiuksinen ja meripihkasilmäinen mies, joka puetaan asetakkiin tekemään jotain. En ole koskaan saanut selville. Ehkä otan selvää joskus. Siihen liittyy maailmanpelastaminen, aivan varmasti.
Asko - Koska Askossa on sisustamisen iloa.

HANNAH
Oivoi, taas paha.
Justin Time - Nimeän tämän, koska tuli ekana mieleeni. Nahiltakin tulee aina jotain uutta kynän kärjestä, Ja hänen sanojensa mukaan, ne kaikki ovat sekoitus jotain uutta ja jotain vanhaa (ja jotain sinistä ja jotain lainattua), koska ne ovat päivitettyjä versioita edellisestä persoonallisuudesta. Justin Time sen takia, koska minulla oli lusikkani sopassa, kun tätä tyyppiä suunniteltiin ja sen ympärillä on insidea.

ZIZUKA
That's me!
Graphite - toiseksi vanhin virallinen hahmo. Harmaa koiraseropi, Ederan upseeri, neljän lapsen isä ja isoisä kolminkertaisesti - nyt. Mukava herrasmies, korkea moraali, asialle oistautunut. Jos olisi ihminen, olisi ammatiltaan poliisi.
Tringa - kipakka koiranarttu, joka päätti opetella miekkailemaan, koska miekat olivat siistejä. Kahdeksna pennun emo, rääväsuinen, joka jäi yksinkertaisesti muiden mieleen, ehkä. Kisyethin tyttärentytär ja Fealicyn pojantytär.

// Koska muutama ihminen on vaatinut täsmennöksiä (Lars, en ikinä enää halua Jenssiin, kiitos sinun, olen niin verisesti loukkaantunut), laitetaanpa niitä kehiin.
- Piklo ei ole mitenkään ensimmäinen hahmo. Vain muinaisjäänne.
- Harna pitäisi olla Harha, joka taas Eqwijihharnalyotha.
- Maedi on Maedhros Ingolor-Oronar Aegnofaelivrin Anaranë Gilraentosartir Eámanë Númenessë.