Tänään koulussa englannin koe. Neljäs kurssi, sisälsi rikollisuutta ja öö... rasismista kertovan tekstin. Se meni läpi, mutta ei keskustella siitä, että kuinka hyvin.

Yritän pitää silmiä selässä, koska otin koiran sisälle suojaan sateelta. Se oli ehtinyt jo kastua ja nyt tuommoinen... seitsemänkymmensenttinen säkänen nelijalkainen canine on huoneessani. Ja haluaa ilmeisesti juuri nyt halata.  JES. Meni maahan ja toivottavasti pysyykin siinä. Saa nauttia laumasta, mutta miehän en leiki tuon kanssa, en nyt. Kävin kolmen kilometrin lenkillä ja se vaikutti vievän puhtia koirasta (ja minusta, parhaimpina hetkinä tulee käveltyä... kaksi kilometriä, pysäkille ja takaisin).
Paksuturkkinen koira... sillä on varmasti kuuma +20 huoneilmassa. Ehkä haen sille kohta vesikipon tänne jonnekin. Joo.

Katsoin BBC:n Sherlockin läpi. Sunnuntai-iltana ensimmäinen jakso (ai että se oli hieno! taisin rakastua päähenkilöpariin. Eilen sen sijaan, että olisi lukenut englantia, katsoin loput jaksoista. Niitä oli kolme kokonaan ja loppu jää selvän avoimeksi. Seuraavaa tuotantokautta odotellessa tyydytän nälkään lukemalla ficcejä. Krhm.

Täällä haisee märkä koira. Saan syyttää itseäni siitä.

Onko minusta muka tulossa aktiivinen bloginkäyttäjä... Fyi.

Takaisin kokeisiin. Sain filosofian, äidinkielen ja historian takaisin. Filosofian peruskurssin kokeessa piirtelin luolamaalauksia paperiin ja mietin, että koe ei_voi_mennä_hyvin, koska en pystynyt kirjoittamaan yhtään mitään. Tai pystyin, mutta on sitä pidempiäkin vastauksia annettu. Siitä tuli yhdeksikkö.
"Mie ootin, että siitä tulee kutonen!"
"No käännä se ympäri."
Äidinkielestä -- opettajian sanojen mukaan -- huonoin numero, vissiin sitten yläasteen. Referoin sen sijaan, että olisin laittanut "kirjoittaja käyttää tekstissä tämöistä ja tämmöistä keinua". Saatan muistaa tämän seuraavalla kerralla ja toivottavasti viimeistään yo-kokeissa.
Historian koe meni hyvin. Jos olisi muistanut pieniä asioita ja laittanut ajoituksia tarkemmin (tai olisi kirjoittanut oikeasti keskiajasta, eikä uuden ajan porvaristosta) niin vielä paremmin. Yhdeksän ja häntä perässä, parempi mitä muiden kertojen kokeet, joista on tullut kahdeksikkoa.

Näyttää siltä, että lähden seitsemän aikaa koiran kanssa uudestaan lenkille. No eipä haittaa, minäkin saan liikuntaa.