No niin, nyt tulee pikapaketti Sisusta muutaman testin avulla. Lisäksi laitan loppuun kuvan, jonka olen saanut Laralta. Siitä sitten myöhemmin tuolla alempana.

Ensimmäiseksi saamme tietää Sisun synneistä hivenen.

Syntejä:

Murehtiminen: 15
Huumorintajuttomuus: 10
Hengen velttous: 9
Kateus: 9
Ylpeys: 9
Vatsan palvonta: 8
Välinpitämättömyys: 7
Vihamielisyys: 6
Ahneus: 5
Hekumallisuus: 2
Tietämättömyys: 2

Ja heti perään hyveitä

Hyveitä:

Oikeudenmukaisuus: 18
Suhteellisuuden taju: 16
Kohtuullisuus: 7
Rakkaus: 7
Anteeksiantavaisuus: 6
Hiljainen tieto: 6
Urhoollisuus: 6
Lojaalisuus: 5
Viisaus: 2
Jalo joutilaisuus: 1
Pyhä huolettomuus: 0

Testin voi hakea täälta : http://www.yle.fi/pyhatjapahat

Sitten jotain luonteesta

"Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, "sielunkumppanin" etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen. "

Testin voit käydä tekemässä täällä: http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Henkinen ikä
Henkinen ikäsi on 19 vuotta. (Oh, olen vanha.)

Kuinka kyylä mä oon?
Olet 39% kyylä.

Kuinka elitisti Sisu on?
Olet 61% Elitisti.

Entäs kuinkas tylsä olen?
Olet 43% tylsä.

Ja sitten se kuva Laralta.
Kuva
Mikäs on sitten tämän kuvan idea? Larasta on nykyään hauskaa kutsua minua Pennuksi. Tästä taas Lärtti sitten rupesi yhä enemmän innostumaan ja piirsi suttuvihkoonsa kuvan. Kiitos kaunis hänelle, loppujen lopuksi.