Hienoa, mitäs tässä nyt alkaisi pohtia? Päivän tapahtumia? Ei, liian tylsä aihe. Tai sitten voisin kirjoittaa siitä, mitä nyt tulee päähän.

Mitä sunnuntaina voi oikein tapahtua? Ei juuri mitään muuta kuin, että aletaan valmistautua tulevaan kouluviikkoon tekemällä kaikki tehtävät maanantaille.
Suoraan sanottuna, minä voisin elää ikuisesti päivässä nimeltä sunnuntai, mutta alkaisi se varmaan käydä tylsäksi. Joka aamu herätesä muistaisi, että pitäisi tehdä läksyt ja sitten kun ne on tehty ja tulee ilta, käy nukkumaan aatoksissa, että huomenna on koulua. Sen jälkeen herääkin uudelleen sunnuntaissa ja saa tuumata, että pitää tehdä läksyt. Olipas tämäkin varsin vakava puhetilaisuus.

Jos nyt aletaan elämästä maailmalle paasaamaan, niin mikäs siinä. Voisin aloittaa siitä, että tunnen itseni torjutuksi, jos alan juttelemaan heidän kanssa MSN:nän kautta. Tervehdin, he tervehtivät, sanon, että haluan jutella, he sanovat, että jaa ja minä kysyn aihetta ja saan vastaukseksi sen, että eipä hän tiedä mitään hyvää. Sitten kun kysyn, että olisiko se hyvä aihe, saan vastauksen, että vaikka. Aivan kuin minua ei haluttaisi ystäväksi.
Kerrankin sain vastaani jonkinsortin vihanpurkauksen mainitessani netin kautta tulleista ystävistä. Ilmeisesti nyt "oikeasta elämästä" tulleet ystävät tuntevat itsensä hyljätyiksi. En hitossa halua menettää niitä ihmisiä, jotka "pitävät" minut kiinni "oikeassa elämässä".
Minusta myös tuntuu, että minua ei kuunnella. Kun aukaisen suuni, toinen aukaisee ja puhuu jostain muusta asiasta ja kaikki tuntuvat kiinnittävän huomiota toisen asioihin, ei minun. Se taas hivenen suututtaa ja saa surulliseksi.

Mutta nyt taas tuntuu siltä, että hitto kun osaan piitää taas hyvin. Siinä käänteisessä mielessä. Vieressä jöpöttää vihreä piirtopöytä kynineen kaikkineen, mutta silti tekee mieli tarttua lyijykynään. Pitäisi tehdä Yösilmästä päivitetty versiö ja kirjoittaa siitä kaikki tiedot ylös ja tunkea se sitten Yaiyoon ja odotella hyväksyntää. Mutta kun on iskenyt yleinen laiskuus, niin ei sitten.

Aah, pitää mennä laittamaan puhtaita pyykkejä kaappiin ja Sisu päättää vuodattamisensa tähän.